flag GR
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Το 22Bet είναι μεγάλος πάροχος στον online αθλητικό στοιχηματισμό για διάφορους λόγους, ένας εκ των οποίων είναι και η ευελιξία επιλογών που προσφέρει στους χρήστες κινητών τηλεφώνων μέσω του 22Bet App.

Apple εφαρμογή 22Bet App Android εφαρμογή
Εφαρμογή
22Bet App

22Bet App: Πάρτε τα Στοιχήματα Μαζί σας στο Κινητό

22Bet App

Το 22Bet έχει γίνει ένα μεγάλο όνομα στον online αθλητικό στοιχηματισμό για διάφορους λόγους. Εάν έχετε επισκεφθεί την ιστοσελίδα του 22Bet στο παρελθόν, γνωρίζετε ήδη όλα όσα έχει να προσφέρει η ιστοσελίδα όσον αφορά τα αθλητικά στοιχήματα. Μπορεί να μην γνωρίζετε όμως ότι η εφαρμογή της 22Bet είναι επίσης κορυφαία όσον αφορά την εμπειρία αθλητικών στοιχημάτων για κινητά. Τα παρακάτω είναι μερικά μόνο από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε όσον αφορά την εφαρμογή του 22bet.

Κατεβάστε την εφαρμογή
22Bet App

Οι επιλογές που προσφέρει το 22bet στους χρήστες κινητών

Σε γενικές γραμμές, οι εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών με πραγματικά χρήματα που λειτουργούν σε κινητά σας δίνουν μία από τις δύο επιλογές, είτε να τις τρέξετε σε λογισμικό iOS είτε Android. Συνήθως δεν θα δείτε και τα δύο. Ωστόσο, η εφαρμογή του 22Bet κάνει ακριβώς αυτό. Σας τα προσφέρει και τα δύο. Αν πάλι θέλετε να παίξετε από ένα πρόγραμμα περιήγησης σε οποιαδήποτε συσκευή, το 22bet παρέχει έναν βελτιστοποιημένο για κινητά ιστότοπο. Η επιλογή είναι δική σας, χάρις στην απόλυτη ευελιξία που σας δίνει το 22bet.

Προσφέρει:

 • Ιστότοπο βελτιστοποιημένο για κινητά
 • Εφαρμογή για λογισμικό Android
 • Εφαρμογή για λογισμικό iOS

Εφαρμογή για iOS

Για να αποκτήσετε την εφαρμογή, πρέπει για αρχή να κάνετε εγγραφή στο 22bet Ελλάδα. Έπειτα, μπορείτε να βρείτε εφαρμογές για το 22bet στην ιστοσελίδα τους και να τις κατεβάσετε. Εκεί θα βρείτε συνδέσμους για εγκατάσταση τόσο για Android όσο και για iOS ή αρχείο .apk.

Κατέβασμα και Εγκατάσταση Εφαρμογής

Τα βήματα για την εγκατάσταση σε ένα iPhone ή μια οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή iOS΄είναι μια διαδικασία με πολλά, αλλά σχετικά κατανοητά βήματα. Σημασία έχει να έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό και να μην παραλείψετε κανένα από τα βήματα που ακολουθούν 

 1. Πατήστε Εγκατάσταση
 2. Επιλέξτε Λήψη της εφαρμογής iOS
 3. Βρείτε το iTunes & App Store
 4. Εισάγετε τα στοιχεία του Apple ID
 5. Μεταβείτε στο “Χώρα/περιοχή” και αλλάξτε την τοποθεσία σας σε Κύπρος
 6. Πατήστε “Συμφωνώ” όταν σας ζητηθεί να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις
 7. Συμπληρώστε τα στοιχεία που θα ζητούνται
 8. Πηγαίντε στο App Store
 9. Βρείτε την εφαρμογή του 22bet
 10. Είστε έτοιμοι να συνδεθείτε!

Εφαρμογή για Android

Η εφαρμογή 22Bet δεν είναι διαθέσιμη για λήψη στο Google Play Store, κυρίως επειδή η πλατφόρμα δεν διαθέτει γενικά εφαρμογές αθλητικών στοιχημάτων λόγω των αυστηρών κανόνων που έχει γύρω από αυτές. Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε την εφαρμογή από την επίσημη ιστοσελίδα του 22Bet. Ακολουθεί ο τρόπος που μπορείτε να το πετύχετε.

Κατέβασμα και Εγκατάσταση

Ακολουθήστε τα βήματα και σύντομα η εφαρμογή θα βρεθεί στο κινητό σας:

 1. Πρώτον, απενεργοποιήστε την αλλαγή τις ρυθμίσεις ασφαλείας στη συσκευή σας Android ώστε να σας επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές
 2. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα online στοιχημάτων 22Bet από τον browser του τηλεφώνου σας και μεταβείτε στο εικονίδιο με την ένδειξη “App”
 3. Κάντε κλικ στο “Λήψη της εφαρμογής για Android” για να λάβετε το αρχείο .apk
 4. Eπιλέξτε το αρχείο από την καρτέλα “Ειδοποιήσεις” για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης
 5. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Εγγραφή για να εγγραφείτε ως νέος πελάτης ή να συνδεθείτε
 6. Έτοιμοι. Είναι τόσο απλό!

Το σπουδαίο με την εφαρμογή Android είναι το πόσο ελαφριά είναι. Έτσι, δεν θα αντιμετωπίσετε καμία ενοχλητική καθυστέρηση όσο στοιχηματίζετε στα αγαπημένα σας αθλήματα.

Έκδοση Ιστοσελίδας Συμβατή με Κινητές Συσκευές

Ο ιστότοπος του 22bet για κινητά είναι καλοσχεδιασμένος και φιλικός για χρήστες κινητών. Διατηρεί τη σύνδεσή σας και τα δεδομένα που έχετε εισάγει μέσω του προγράμματος περιήγησής σας και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κάνετε μέσω του λογαριασμού σας. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αισθητικά και το να ψάχνουν την καρτέλα της ιστοσελίδας ανάμεσα σε άλλες στην μικρή οθόνη ενός κινητού να τους κουράζει, όμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι προσφορές και τα αθλητικά στοιχήματα είναι και πάλι εκεί για όποιον δεν τον νοιάζουν τα υπόλοιπα. Μην ξεχνάμε ότι μια εφαρμογή στο κινητό δεν έχει την ίδια ευελιξία χώρου που έχει ένας ιστότοπος, το οποίο σημαίνει ότι εκεί θα βρείτε όλες τις επιλογές που θα βρίσκατε και μέσω υπολογιστή, ανεξαιρέτως!

Για μια Ομαλή Εμπειρία με την Εφαρμογή 22Bet για Κινητά

Πριν κατεβάσετε οτιδήποτε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε μια ομαλή εμπειρία χρειάζεται να διαθέτετε και τον κατάλληλο “εξοπλισμό”. Σας παραθέτουμε λοιπόν μια λίστα με τις απαιτήσεις συστήματος:

 • Σύνδεση στο διαδίκτυο: > 3 Mbps, σχεδόν οποιαδήποτε σύνδεση θα κάνει τη δουλειά της
 • Πρόγραμμα περιήγησης/Browser: Όλα τα προγράμματα περιήγησης είναι συμβατά, συμπεριλαμβανομένων των Mozilla Firefox και Google Chrome
 • Smartphone: Όλα είναι συμβατά, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών iPhone και Samsung Galaxy
 • Η εφαρμογή ιστότοπου είναι συμβατή με iPhone με iOS 12 ή πιο καινούρια έκδοση, iPad με iPadOS 12 ή πιο καινούρια έκδοση, iPod Touch με iOS 12 ή πιο καινούρια έκδοση έκδοση
 • Το μέγεθος της εφαρμογής είναι 142 MB, επομένως πρέπει να έχετε ελεύθερο χώρο μνήμης στις συσκευές iOS τους
 • Σε Android, η συσκευή πρέπει να έχει σύστημα 4.2 και πάνω, ανεξάρτητα από το μοντέλο, ενώ για την εκτέλεση της εφαρμογής χρειάζεται τουλάχιστον 1 GB ελεύθερου χώρου μνήμης

Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά με το App

 • Μπορώ να βάλω στοιχήματα με πραγματικά χρήματα χρησιμοποιώντας το κινητό μου;

  Το να στοιχηματίσετε είναι απλή υπόθεση και τα βήματα δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από αυτά που θα ακολουθούσατε στον ιστότοπο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
  2. Επιλέξτε "Αθλήματα" στο κύριο μενού
  3. Επιλέξτε το άθλημα που επιθυμείτε
  4. Μεταβείτε στο αθλητικό γεγονός της επιλογής σας
  5. Διαλέξτε και επιβεβαιώστε τα στοιχήματά σας
  6. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να κερδίζετε!

 • Θα λάβω μπόνους καλωσορίσματος στην εφαρμογή;

  Ναι. Όλοι οι νέοι παίκτες λαμβάνουν μπόνους καλωσορίσματος, ανεξαρτήτως αν είστε χρήστης κινητού τηλεφώνου ή αν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο του 22bet μέσω του λάπτοπ ή του σταθερού υπολογιστή σας.

 • Μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή 22Bet στο smartphone μου;

  Ναι. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή 22bet σχεδόν σε κάθε σύγχρονο smartphone, τάμπλετ ή σε οποιαδήποτε άλλη κινητή συσκευή για να ποντάρετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε βρίσκεστε. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι συμβατή με την εφαρμογή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις συστήματος.